Shoes & Clothes

TANGO ARGENTINO IN

HELSINKI

2017© Hernan Ohaco & Kaisa Saarinen – Classes/Performance/Production

ITEMS

“No woman needs more than one pair of shoes. But when it comes to shoes and women, the word need doesn’t make any sense.”

Alicia Muñiz

” Impact of new pair of sparkling dancing shoes – ask Cinderella ”

C. Smith

Madame Pivot- Italian quality tangoshoes, which are comfortable and easy to wear. As a signature of the brand, there is small Swarowski diamond in the heel of left shoe. Wide selection from super feminine models, which are easy to wear and dance. Collections include limited Bijoux editions, classics, special collection. Turn to Madame Pivot, when you need a shoes!

debailar – Argentininan lovely, comfortable and colorful shoes! Standard heel 7,5 , these are shoes that you can dance hours and hours and keep your smile on and perfect balance. Limited collections for unique entrances in the floors of joy. Signature for this Argentinian  brand is brave usage of color, happiness, fun! Off you go and dance, de Bailar!

Alagalomi-  Italian quality with ultra feminine style. Trendy materials with shiny heels and great fit. Combining technical expertise, creativity, innovations and superior design, and selected high quality materials Alagalomi provides a guarantee of maximum comfort.

Shoes are in Kaisaniemi every Monday, come and fit the perfect pair of your dancing feet!

Tango kestää kaksi – Valitse kenkäparisi

“Monet korkealaatuisista kengistä, kuten Ferragamo ja Marc Jacobs Miu, on tehty ulkonäköön, ei mukavuutta. Ajattelin, että tango olisi sopivampaa suunnitella mukavuutta ensin ja sitten ulkonäköä. Jalkani ovat kipeät. Joten periaatteessa menin liiketoimintaa, jotta vapauttaa itseni “. Nämä ovat Argentiinan Comme il Fautin perustajan ja omistajan Alicia Muñizin sanoja.

Tango on sosiaalinen tanssi, jossa kaksi ihmistä, yleensä mies ja nainen, tanssia yhdessä keskellä yleisöjä tulevat joka suuntaan. Se on myös tanssia noin flaunting eleganssia, armoa ja sexiness kaikille ihailla. Molemmat sukupuolet yleensä käyttää korkokengät kahdesta syystä. Nämä käsitellään meidän Tango Academy Pasional kursseja niin pitää tätä ilmainen oppitunti.

Ensimmäinen syy on perinne. Tango oli suosittu baareissa ja bordelleissa kehittyneille suojelijoille. Toinen syy on tukea tanssijoiden kantaa. Striding kanssa 10cm korkokengät ehdottomasti tihkuu luottamusta, koska se tukee henkilön ryhtiä. Tanssijat voivat nähdä saman vaikutuksen. Hyvä esimerkki, muu kuin tango, on baletti, jossa tanssijat seistä kärjessä varpaat tiettyjä vaiheita.

On olemassa yhteinen väite, että Alicia Muñiz jakaa muiden tango tanssijoiden kanssa. Yhteiset korot ovat epämiellyttäviä kävelyyn ja kauhea tanssia. Siksi “tango kengät” tehdään. Nämä ovat erityisiä paria jalkineita, jotka on suunniteltu sekä muodikas ja toimiva.

Erot säännöllinen ja Dancing Kengät

Tärkein ero, että kengät tanssia ovat verrattuna normaaliin on ainoa. Tavallisissa kengissä on usein paksut kumipohjat, jotka auttavat käyttäjää pitämään otteen lattiasta. Tämä estää liukumisen useimmilta pinnoilta, jotka voivat vahingoittaa käyttäjää. Kuitenkin tanssijat kärsivät nyrjähdys ja kitka, jos niiden jalat pitää kiinni lattialle.

Tanssijoiden on helposti liukua koko tanssilattialla suorittaa halkeamia, kääntyy, ja keuliminen niiden jalkatyötä. Nahka ja mokka ovat paras materiaali tanssikengät. Ne ovat kevyitä ja hoikka, mutta kestävä. Ne ovat myös riittävän sileä liukua minkä tahansa pinnan, mutta silti on tarpeeksi pitoa onnettomuuksien välttämiseksi. 

Tämä seuraava ero on vähemmän hienovarainen. Tango kengät ovat myös joustavampia antaa käyttäjän säätää kulmaa kantapää tanssiessaan. Normaali kengät ovat yleensä kiinteitä nilkkojen ympärillä välttää kompastumisen. Tämä on vähemmän hienovarainen tänään, koska monet kenkä valmistajat hyväksyvät joustavuutta urheilun ja tanssivat jalkineet.

Asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon valitessaan kengät

Jokaisessa kenkäparissa on erilainen yhdistelmä ominaisuuksia, jotka palvelevat tiettyä ihmisryhmää. Tässä ovat avainsanat, jotka sinun on tiedettävä, kun valitset parin itsellesi:

FormaForma viittaa kengän perusmuotoon. Niitä on kolme kokoa, nimittäin ohut, keskikokoinen ja antelias. Kenkä itse seuraa edelleen Euroopan jalka-koko käyttäen numeroita, mutta nämä kolme sanaa voi auttaa sinua arvaamaan, miltä se tuntuu tietyn koon. 
KantapääKantapää mitataan käyttäjän jalan pohjasta maahan koskettavaan kärkeen. Useimmat naisten kengät on suunniteltu 7-8cm korkokengät, mutta on harvinainen näytteitä 6 ja 9cm. Kantapää korkeus miesten on yleensä noin 3,8 cm vain. 
Kantapää HäkkiKantapää häkki on hihna tai pala kenkä, joka pitää korkokengät nilkan. Tämä voidaan sulkea tai slingback naisille, mutta miesten kengät ovat aina kiinni. Tämä on tiukasti kiinni kantapäiden joten sinun täytyy välttää kengät, jotka osoittavat joustavuutta. Suljetut korot ovat paras valinta aloittelijoille.
Kantapään sijaintiKantapään kanta-aseman osalta ei voi tyytyä kompromissiin. Tanssijan on keskitettävä painonsa kenkien keskelle. Jos tuntuu, että se on hieman pois keskustasta, niin tanssija on altis vammoille.
SoleSen lisäksi, mitä käytetään pohja, on myös tärkeää varoa “vapaapäivät”. Tango kengät ei saa olla ylimääräistä materiaalia kuin täysikokoinen jalka pohjassa. Tämä voi johtaa loukkaantumisiin tanssijan kumppanille. Vapaapituukset ovat tyypillisesti nähty miesten kengät, joka on vaarallista, koska naisten kengät ovat yleensä auki varpaat ja korot. 
EeniruutuPuhuminen on auki varpaat, varpaat laatikko on osa noin varpaat naisen kengät. Suljetut varpaat tarkoittavat, että ne on suojattu nahalla tai mokka, kun taas avoimet keinot ovat alttiina. Suljettu-toe laatikko on parempi aloittelijoille välttää vammoja. 

Toisin kuin muut tanssit, tango ei voi olla “vakiolaatuinen”, kun se tulee valita vaatteita. Loppujen lopuksi tanssi, itse, on noin tasapainottaminen mukavuutta taitojasi. Siksi valita kengät on aina henkilökohtainen asia. Sinun täytyy tietää omia vahvuuksia ja heikkouksia ennen kuin valitset, mitkä kengät voivat “auttaa sinua” olla parempi.

Älä tyydy vain yhteen kenkäpariin

On yleisesti tiedossa, että tango tanssijat eivät tyytyä vain yksi kenkäpari. Et voi käyttää mokka- tai nahkapohjaa karkealla jalkakäytävällä tai pehmeällä maaperällä. Ellet seiso sileä puinen tai marmoripinta, pidä tango kengät pussiin tai rahapulassa jonnekin korkealle. 

Karkea jalkakäytävät voi naarmuttaa ja lommo ei-kumimateriaaleja. Se vaurioituu vielä enemmän, jos päädyt liukuva karkealla pinnalla tajuamatta sitä. Näissä tapauksissa tanssijat pitävät kenkiä tai tohveleita tanssisalin ulkopuolella kävelyä varten. 

Tanssijoilla, jotka harjoittavat useampaa kuin yhtä tyyliä, on myös yleensä erityinen kenkäpari toiseen taidemuotoonsa. Esimerkiksi baletti käyttää yleensä tasajalkainen pohjat ja hip-hop tanssijat käyttävät lenkkarit.

Parhaat kaupat Tango Kengät

Madame Pivot

Madame Pivot on myymälä, joka sijaitsee Toscanassa, Italiassa. He ovat erikoistuneet kengät tango tanssijoita yhteistyössä paikallisten käsityöläisten tuottaa käsitteitä todellisuuteen. Verkkokauppa on kätevä alusta selata niiden inventaario ja tehdä tilauksen. Heillä on siististi valikoituja tuotteita sekä miehille että naisille.

Madame Pivotin verkkokaupassa on erityinen ominaisuus, jonka avulla voit rajata hakua yhdellä napautuksella. Sen lisäksi, että heillä on erilaisia tango kenkiä, he tuottivat myös vegaanisia tuotteita. Nämä ovat kengät on valmistettu mokka tai nahka, jotka on kehitetty ilman eläinten osia. Nämä faux materiaalit ovat hitaasti haltuunottaja muotiteollisuudessa. Muista olla joukossa kannattajia, jos olet vastaan eläinrääkkäystä! Voit suodattaa muut pois luettelosta napauttamalla vain vegaanista painiketta.

Madame Pivot on myös tehnyt ja myynyt rajoitettuja painoksia. Vain harvat näistä valmistetaan ennen kuin pääsuunnittelija alkaa laatia idean seuraavaan. Muista nähdä ne ensin käyttämällä “rajoitettu painos vain” -painiketta “vain vegaanin” kytkimen vieressä.

Kävi koulua DeBailar

DeBailar on nöyrämpi myymälä perustuu Argentiinassa. Heillä on putiikki ja verkkokauppasivu. Voit käydä niissä millä tahansa sosiaalisen median verkkosivustolla, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat tehdä tilauksen. Kauppa myy tangokenkiä vain miehille ja naisille. Heillä on näyttelytila, mutta he voivat vain viihdyttää asiakkaita tapaamisilla. 

Suurin osa DeBailarin tuotteista on valmistettu satiinista tai mokkasta. Heillä on myös tarvikkeita nahkakengät miehille. Tämä myymälä saattaa tuntua underwhelming verrattuna Madame Pivot, mutta niiden palvelut ja hintaluokassa ovat ihanteellisia aloittelijoille tai ihmisille, joilla on rajallinen budjetti.

Kävi koulua Alagalomi

säännöllisesti. Jokainen niiden mallit on vakautta ja mukavuutta, jotka ovat edellä mitä odotetaan kenkä tanssia.

Toinen omistajista loi mallit henkilökohtaisesti ja valitsi värit. He valitsevat huolellisesti nahan ja muut komponentit ennen kuin antavat sen luomisen paikallisten käsityöläisten kokoelmalle. Alagalomi ylpeänä esittää kaikki tuotteet ovat 100% valmistettu Italiassa! Näitä malleja myydään sekä ympäri maata että ympäri maailmaa!

Alagalomi tarjoaa myös yhden ainutlaatuisen palvelun. He voivat auttaa asiakasta löytämään kengät, jotka vastaavat heidän erityistä kuvaustaan varastostaan. Jos sellaista ei ole, he voivat auttaa luomaan mukautetun parin lyhyessä ajassa!

Älä pelkää olla Nirso

Koska nirso shoppailija todella auttaa valitsemaan uuden parin tango kengät. Loppujen lopuksi päätös vaikuttaa mukavuutta ja todennäköisyyttä loukkaantuu tanssin aikana. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin “liian nirso” tehokkuuden ja turvallisuuden osalta.