Private Lesson

TANGO ARGENTINO IN

HELSINKI

2017© Hernan Ohaco & Kaisa Saarinen – Classes/Performance/Production

PRIVATE LESSONS

Jos haluat edistyä nopeammin, saada enemmän henkilökohtaista palautetta, ryhmätuntien aikataulut eivät sovi tai vain koet yksityisopetuksen sinulle paremmaksi muodoksi oppia, ota yhteyttä. Yksituistunnit sopivat niin aloittelijoille kuin edistyneille tanssijoille. Voit joko varata viikkotunnin tai ottaa yksityistunteja silloin tällöin. Tunti kestää 60 min ja sen sisältö sekä harjoitukset suunnitellaan yksilöllisesti. Tunnit voit ottaa yksin tai tanssiparin kanssa. Kysy lisää tai varaa tunti: pasional.fi@gmail.com

If you want to progress faster, get more personalized feedback, if group lessons schedules do not fit in your schedule, or you just simply find private teaching better for your learning, you can book individual lessons. Private lessons are suitable for both beginners and advanced dancers. You can book a weekly lesson or take a private lesson from time to time. The duration is 60 minutes, and the content and exercises are individually tailored. You can take the lesson by yourself or with a dance partner.
You can email to pasional.fi@gmail.com

Tango Academy Pasional -tapahtuman yksityiset oppitunnit

Oletko koskaan miettinyt, miksi sankareita tarinoita aina tullut paras hänen ikäisensä? Tämä johtuu siitä, että heillä on hyötyä itsetutkiskelusta ja pohdintaa koko matkan. He oppivat heikkoudestaan ja tietävät, että jotain on muutettava. Kun olet ajatellut asioita läpi, he lopulta oppivat, mikä ongelma on, ja kehittää strategian tai tyylin valloittaa suurin este. 

Sankarit eivät koskaan kehity yksin. Heillä on opettajien ja vertaisten apu, jotka ohjasivat heitä matkansa läpi. Siksi liitymme tunneille. Yritämme oppia useilta ohjaajilta, jotka ovat suuria teollisuudessaan. Opimme myös ikätovereiltamme, jotka kehittivät omia tapojaan korjata sama ongelma, jota kohtaat. 

Meillä on ongelma. Oppiminen luokasta yhdessä oppilaiden kanssa voi olla hidasta. Ohjaaja voi kiinnittää huomionsa vain yhteen oppilaaseen kerrallaan. Parasta, mitä he voivat tehdä, on johtaa esimerkin ja sitten hoitaa ihmisiä, jotka eivät pysy perässä. Jos haluat kunnostautua heti, niin paras vaihtoehto on osallistua yksityiseen oppituntiin!

Yksityisen oppitunnin edut

Yksityistunti on vain sinun ja ohjaajan välillä. Kukaan muu ei jaa heidän huomionsa kanssasi, jotta voit olla varma, että opettaja voi nähdä virheitä, huippuosaamista ja edistystä. He voivat nähdä tarkalleen, missä olet kamppailee ja miten korjata, että siten, että voit helposti ymmärtää. Ne auttavat sinua pohtimaan kamppailujasi ja toimimaan toisena äänenäsi, joka auttaa sinua löytämään ratkaisun.

On myös mahdollista, että opiskelija tarvitsee yksityistunteja, koska he eivät voi noudattaa koulun aikataulua. Tango Academy Pasional johtaa luokkiaan klo 17.30 alkaen ja jokainen luento on tunnin pituinen. Tämä tarkoittaa, että aloittelijan vaihe päättyy klo 18:30 ja on olemassa kaksi muuta luokkaa tämän jälkeen niin studio lopulta sulkeutuu klo 20:30. Tämä on liian myöhäistä useimmille ihmisille, erityisesti työssäkäyville aikuisille.

Ota yhteyttä sähköpostitse

Voit vapaasti lähettää sähköpostia, jos haluat asettaa ajan kanssamme. Sisällytä nimesi, haluamasi päivämäärä, kellonaika ja oppiaiheen vaikeus. Älä ujostele sanoa, että olet vasta alussa tai jos olet ollut tanssitunteja ennen, mutta jotenkin ei seurata enemmän oppitunteja. Tarjoamme yksityisiä oppitunteja vain yhteen tarkoitukseen: jakaa iloa tango niin monta ihmistä kuin voimme! Lähetä viestisi meille milloin haluat, niin yritämme tavoittaa sinut niin pian kuin voimme.

Yksi yksityinen oppitunti kestää 60 minuuttia ja hinta on samanlainen kuin tavallinen luokka. Voit pyytää toista paikkaa, mutta ohjaajan kuljetus ja ateria lisätään laskuusi.