Monday – Summer Classes

Mitä odottaa Argentiinan tangon kesäluokilta

Tango Academy Pasional -kurssit ovat saatavilla säännöllisinä päivinä. Tarjoamme kuitenkin erilaisia ​​palveluita lapsille kesäloman aikana. Kesälomat ovat lyhyitä ajanjaksoja, jolloin lapset ovat poissa kaikesta akateemikoihin liittyvästä. Tämä on paras mahdollisuus joko pitää hauskaa, oppia jotain uutta tai molemmat! Tanssi on ehdottomasti sellainen luokka, joka voi olla hauskaa ja samalla opettaa sinulle uuden taiton!

Ymmärrämme kuitenkin, että kesä on liian lyhyt toimiakseen samalla tavalla kuin muillakin kursseillamme. On myös liian pitkä odottaa opiskelijoiden omistautuvan argentiinalaisen tangon taiteelle. Tiedämme, että kaikki haluavat viedä suurimman osan kesästä myös muiden asioiden harrastamiseen. Tässä on joitain asioita, joita voit odottaa Pasionalin kesäluokalta:

Yksi moduuli kestää kuusi päivää 

Lukuvuoden aikana Pasional tarjoaa päivittäisiä oppitunteja iltapäivällä klo 15 alkaen ja toisen istunnon klo 16.00. Tällä kertaa näitä kesämoduuleja tarjotaan luokalle ja lukiolaisille, jotka haluavat hyödyntää lomaa parhaalla mahdollisella tavalla! Pasional suorittaa viikon mittaisen moduulin, johon opiskelijat voivat ilmoittautua.

Opiskelijat ottavat päivittäin tangotunteja, jotka kestävät klo 13-15. Tämä on jaettu kahteen luokkaan, joiden välillä on 30 minuutin tauko. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen luokka on klo 14–14 ja seuraava on klo 14.30–15.30. Tämä luokka kestää vain kuusi päivää opiskelijan kahden kuukauden lomaa. Moduuli on sama joka viikko, joten muihin moduuleihin ei tarvitse ilmoittautua. Jos he haluavat jatkaa harjoitteluaan ammatillisessa ohjauksessa, he voivat vierailla studiossa klo 16–17.

Se tulee olemaan harjoitus!

Kesätunnit ovat tavallista intensiivisempiä. Koska useimpien opiskelijoiden ei tarvitse käydä kouluja tai muita asioita, heidän odotetaan ponnistelevan enemmän tanssitunneillaan. Kesätunneilla keskitytään enemmän koreografian oppimiseen ja sen toteuttamiseen tanssilattialla kuin perusteiden oppimiseen. Tämä kesäluokka toivottaa myös tervetulleeksi kokeneet tanssijat, jotka haluavat päivittää taitojaan. Täydellisille aloittelijoille heitä kannustetaan ottamaan iltapäivän istunnot klo 16-17 tai ottamaan kevätviikonlopputyöpaja.

Opettaja yhdistää opiskelijat toistensa kanssa

Opiskelijoiden ei tarvitse huolehtia kirjautumisesta yksin. Heidät muodostetaan pariksi toisen opiskelijan kanssa ja heidän pariliitoksensa muutetaan jokaisen istunnon jälkeen. Ahdistuneille ihmisille he voivat pyytää parin muodostamista tietyn henkilön kanssa koko luokassa, ja ohjaajaa ja kumppania voidaan pyytää täyttämään tämä toive. Harjoittelulle olisi kuitenkin parempi, jos hän voi tanssia eri kumppaneiden kanssa.