Events/Special Workshops

Vain kevät: Aloittelijan tangotunnit

Jokaisella on harrastus tai intohimo, jonka he haluavat aloittaa, mutta eivät ole aivan varma miten. Tästä syystä ihmiset kääntyvät aloittelijoiden luokkiin, jotka auttavat heitä saamaan oikeat ideat perusasioista ja edistymisestä. Nämä luokat ovat yleensä liian pitkiä joidenkin ihmisten elämäntapaan ja muihin velvoitteisiin nähden, ja siksi he pelkäävät luokan aloittamista uusille tulijoille.

Tango Academy Pasional -kurssit voivat joutua samaan ongelmaan. On yleistä, että opiskelijat ovat alkuvaiheessa hyvin täsmällisiä, mutta heidän on lopetettava kuukautta myöhemmin koulun tai työn vuoksi.

Siksi työpajat ovat olemassa! Nämä ovat oppitunteja, jotka kestävät vain yhden tai kahden päivän ajan kokopäiväisiin oppitunteihin verrattuna. Sinun on vain omistettava koko päivä useiden tuntien sijaan päivässä. Tänä aikana opiskelijat oppivat kaiken, mitä heidän tarvitsee tietää, jotta he voivat harjoitella kotonaan tulevaisuudessa!

Jos haluat oppia tangoa, mutta sinulla ei ole koskaan ollut aikaa edes kysyä kursseilta, tämä on tilaisuutesi! Tango Academy Pasional tarjoaa nopean työpajan joka kevät. Jokaista suurta askelta tangoon on mahdotonta käsitellä kahdessa päivässä, ja siksi ohjaajat keskittyvät vain perusasioihin. He antavat sinulle myös tarvitsemasi ohjeet, jotta voit aloittaa harjoituksen itse, jos et voi osallistua luokkiin.

Jos olet kiinnostunut, varaa paikka nyt! Tämä tarjous on rajoitettu vain kahdeksi päiväksi vuodessa. Opiskelijoiden lukumäärää luokkaa kohden on myös rajoitettu. Jos ilmoittautumisten lukumäärä ylittää rajan, avataan toinen osio, jota hoitaa uusi ohjaaja, joka tapahtuu toisessa huoneessa samaan aikaan.


Lauantai
9. helmikuutasunnuntai10. helmikuuta
1:30 – 3:00 PMWorkshop I1:30 – 3:00 PMWorkshop III
3:30 – 5:00 PMWorkshop II3:30 – 5:00 PMWorkshop IV

*30 minuutin tauko työpajojen välillä. Henkilökunta tarjoaa välipaloja, mutta voit tuoda omat ostoksesi työpajan ulkopuolelta.

Työpajat

Oppitunnit ovat progressiivisia Workshop I: stä IV: ään. Siksi omistat kaksi päivää tangon perusteiden oppimiseen. Jokainen luokka kestää puolitoista tuntia ja niiden välillä on taukoja.

Vuorottelevat kumppanit

Tango kestää kaksi, joten sinut muodostetaan pariksi toisen opiskelijan kanssa. Opiskelijoita kannustetaan vaihtamaan kumppaneitaan usein koko työpajan ajan. Ei vain sitä, mutta ohjaajat kannustavat myös opiskelijoita kokeilemaan toista roolia. Tästä syystä voit muodostaa parin toisen miehen tai naisen kanssa. Tästä on hyötyä myös ihmisille, jotka eivät ole mukavia vieraiden kanssa. Pari voi halutessaan olla erottamatta toisistaan.