Tango Academy Pasional: Erilaisia ​​tangot

Tunne rytmi ja rytmi jokaisessa kehon osassa oppimalla tanssimaan tangoa. Se on erityinen tanssilaji, joka sai alkunsa Buenos Airesista, mutta on onnistunut saavuttamaan suosiota ympäri maailmaa. Sille on ominaista sen improvisointi ja henkilökohtainen tanssi eri tempolla ja tanssin perusliikkeillä. Tunne sen 8 erilaista tyyliä täällä Tango Academy Pasionalissa:tangotyyppitangovariaatioiden

  • Argentiinalainen tango

Argentiinalainen tango on ensimmäinen, joka oli kaikkien muidenperusta. Tämä esiteltiin 1800 -luvulla, jossa on joukko joustavia käsityksiä, erilaisia ​​asentoja ja paljon aistillisuutta. Tänä aikana se oli kuuluisa työ- ja alemman luokan ihmisten keskuudessa. Mutta tällä hetkellä sitä käytetään osoittamaan lahjakkuutta Buenos Airesissa järjestetyssä Tango World Cupissa.

  • Tanssitanssitangon

Tanssitanssi alkuperäisen argentiinalaiseninnoittamana kehitettiin vastaamaan tanssitansseja. Edelliseen verrattuna jälkimmäinen on helpompi oppia ja se on ihanteellinen ensimmäistä kertaa tanssijoille. Siinä on kaksi eri alatyyppiä, jotka ovat amerikkalainen ja kansainvälinen versio. Amerikkalaista käytetään yleensä sosiaalisena tanssina, kun taas kansainvälinen vastine on useimmissa kilpailuissa käytetty.

  • Salon -tango Salon tango on

perustettu vuosina 1935–1952 Buenos Airesista. Se on tyyppi, joka voidaan suorittaa avoimessa tai suljetussa asennossa, ja siinä on joustava syleily ja paljon lonkkaliikkeitä molemmille tanssijoille.

  • Tango nuevo

Kuten nimestä voi päätellä, tango nuevo on moderni versio perinteisestä tangosta, jossa on paljon monimutkaisia ​​liikkeitä sekä sarja jazz-, elektronisia ja vaihtoehtoisia elementtejä. Tämä voidaan esittää joko perinteisellä tai ei-perinteisellä tango-musiikilla. Se vaatii jokaista tanssijaa säilyttämään akselinsa pitäen samalla löysä syli kumppaniaan.

  • Suomalainen tango

Suomalainen tango tunnettiin kaikkialla ensimmäisen maailmansodan jälkeen, ja se tunnettiin vaihtoehtona argentiinalaiselle tangolle. Sen pääominaisuudet poikkeavat sekä kilpailu- että useimmista Latinalaisen Amerikan tyyleistä, koska sen avulla tanssijat voivat olla läheisessä yhteydessä. Lisäksi siinä on paljon laskuja ja kierroksia, mutta ilman potkuja tai ilmaliikkeitä.

  • Uruguayn tango

Uruguayn vastine, joka perustettiin suunnilleen samaan aikaan kuin argentiinalainen tango, käyttää paljon alatyylejä ja erityyppistä musiikkia. Juhlahuoneen tyyliin verrattuna Uruguayn tango antaa tanssijan liikuttaa ensin kehoaan ja sitten antaa jalkojensa “saavuttaa” tukeakseen liikettäan.

  • Tango Apilado

Apilado tarkoittaa espanjaksi “kasattu”, mikä tarkoittaa, että tanssijat ovat läheisessä kontaktissa tässä tango -tyylissä. Tälle on ominaista johtavan tanssijan voimakkaat laihat liikkeet seuraajiensa kanssa. He omaksuvat toisiaan tiiviisti tässä muunnelmassa, mikä tekee siitä sopivan tungosta tanssilattialle.

Leave a Reply