Suosittuja Tango kappaleet Voit tanssia

Suositut tangolaulut, joihin voit tanssia 

Kun puhut juhlasalista, tango on aina siellä. Koska tämä esiintyy yleensä armon, intohimon ja eleganssin avulla, on kiistatonta, että tämä tanssi on todella vaikuttava katsella. 

Jos aiot oppia tämän tanssin, voit osallistua joihinkin Pasional Tango Academy -tunneihin oppiakseen, miten täällä olevat erityisliikkeet tehdään. Täällä käytämme parasta tangomusiikkia, jonka haluat lisätä soittolistallesi, jotta voit harjoitella tanssiliikkeitäsi milloin haluat. 

Koska on olemassa lukemattomia upeita tangokappaleita (sekä instrumentaalisia että sanoituksia), päätimme tehdä luettelon niistä, joita haluat kuunnella ja tanssia! 

Por Una Cabeza

Tekijä: Itzhak Perlman

Tunnettu yhtenä suosituimmista tangomusiikista, tätä kappaletta on jo pidetty yhtenä klassisista go-to-kappaleista. Alun perin kirjoittanut Alfredo Le Pera ja säveltänyt Carlos Gardel, kappaleen instrumentaaliversio on kasvanut todella suosituksi sen jälkeen, kun se soitettiin elokuvan kohtauksessa nimeltä ” Scent of a Woman ”. Tuossa kohtauksessa Al Pacino tanssi kappaleen rytmissä tytön kanssa. 

El Choclo (Tulen suudelma) 

Kirjoittaja: Juan D’Arienzo 

Tämän kappaleen on säveltänyt Angel Villado vuonna 1903 ja se esitettiin ensimmäisen kerran Restaurante Americanossa. Jotkut teoriat viittaavat siihen, että kappaleen nimi oli johdettu ravintolan omistajan lempinimestä. 

Laulu käynnistettiin uudelleen vuonna 1952 englanninkielisillä sanoituksilla, ja sen nimi oli ‘Kiss of Fire’. Kyseisen version myötä kappale kasvoi entistä suositummaksi, kun monet tunnetut artistit julkaisivat cover-versionsa tästä. 

El Tango de Roxanne 

Kirjoittajat: José Feliciano, Ewan McGregor ja Jacek Koman

Tämän kappaleen teki suosituksi vuoden 2001 Moulin Rouge -elokuva. Alun perin tämän kappaleen esitti yhtye nimeltä The Police. Itse asiassa se oli yksi bändin suosituimmista hitteistä jo 1980-luvulla. 

Moulin Rougessa kappaleen esittivät Nicole Kidman (Satine) ja Ewan McGregor (Christian) kohtauksessa, jossa heidän hahmojensa kateuden ja ahdistuksen tunteet todella tuntuivat. 

Cafetín de Buenos Aires

Kirjoittaja: Edmundo Rivero 

Tässä suositussa tangolaulussa tuntuu voimakkuus, intohimo ja aistillisuus kumppaneiden välillä, jotka tanssivat tämän musiikin tahdissa. Vaikuttavalla melodialla ja sanoituksilla Rivero on osoittanut olevansa todella hieno tangolaulaja ja solisti tämän musiikillisen mestariteoksen kanssa. 

Del Buen Ayre (Santa Maria)

Kirjoittaja: Gotan Project 

Tässä kappaleessa perinteiset argentiinalaiset tango-instrumentit yhdistettiin syntetisaattoriin nykyaikaisen äänen tuottamiseksi. Huolimatta argentiinalaisten instrumenttien ja latinalaisen tyylin käytöstä, tällä kappaleella on myös vahva pariisilainen vaikutus, koska säveltäjät perustivat Pariisissa. 

Mielenkiintoisen rytminsä takia tämä kappale on sisällytetty myös Jennifer Lopezin elokuvan ‘Shall We Dance?’ Viralliseen ääniraitaan.  

Leave a Reply