Opi lisätietoja suomalaisesta tangosta

Oppitaan lisää suomalaisesta tangotanssista, joka 

on musiikin ja kuvataiteen lisäksi yksi suosituimmista taidetyypeistä koko maailmassa. Monet ihmiset rakastavat tanssia, koska se toimii ilmaisun lähtökohtana. Tunteet tulkitaan liikkeen kautta ja erilaisia ​​tunteita voidaan kuvata koko rutiinin ajan. 

Voit valita monista erilaisista tanssityyleistä. Heillä on erilainen merkitys ja jokaisessa liikkeessä on tunteita. Yksi intohimoisimmista tanssityypeistä on tango. 

Se tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja monet ihmiset ympäri maailmaa tanssivat sitä juhliin ja erityyppisiin tapahtumiin. Tango Academy Pasionalissa sukelamme syvällisesti suomalaiseen tangoon ja liikkumisen taiteeseen. 

Monet tuntevat tangon latinankielisen version tulisen ja aggressiivisen liikkeen. Tämä osoittaa paljon intohimoa ja romanssia osallistujien välillä, mutta suomalaisilla on oma spin tälle tanssille. Hitaampi ja seksikkäämpi versio tangosta on yksi suomalaisen tangon merkittävimmistä piirteistä. 

Suomalaisesta tangosta ei ole hukkaan liikettä. Huomaat varmasti saumattomat liikkeet ja hienovaraiset vihjeet, joita he tekevät tanssin aikana. Tämäntyyppiseen tangoon liittyy harmonikka, joka soittaa hitaasti musiikkia korostaakseen koko rutiinin emotionaalista osaa. 

Monet jopa väittävät, että tämä eroaa suuresti tangosta, jonka he tunsivat hitaamman tahdin ja vähemmän optimistisen äänen takia. Voit jopa sanoa, että se keskittyy enemmän romantiikkaan ja intohimoon eikä itse tanssiliikkeisiin. 

Joskus joidenkin suomalaisten tangolaulujen ja rutiinin teema kertoo nostalgiasta ja kaipuusta onnellisempaan menneisyyteen, kadonneeseen rakkauteen ja paljon yksinäisyyteen. Voit jopa sanoa, että sopimus on hyvin erilainen, koska suomalaiset ovat luonnostaan ​​ujo ja eivät voi ilmaista itseään läheisesti normaalilla tavalla. 

Vaikka tämän tyyppinen tanssi on suhteellisen uusi Suomen tanssimaailmassa, siitä on tullut yksi maan suosituimmista tanssityypeistä. Voit jopa sanoa, että sillä on suuri rooli historiassa ja kulttuurissa. 

Maassa järjestetään jopa vuosittainen Tango-festivaali, joka tapahtuu joka vuosi heinäkuussa Seinäjoella. Tämä osoittaa, että tämä maa on ehdottomasti tanssimisen edelläkävijä, koska he antavat kaiken, mitä saivat itse tanssille. Voit jopa sanoa, että suomalaiset sopeuttivat sen erittäin hyvin ja muuttivat siitä kansallisen identiteetin. 

Finiish-tangosta on paljon enemmän asioita, joista haluamme keskustella, koska se on niin kiehtovaa, mutta meillä ei ole tarpeeksi aikaa käsitellä kaikkea. Odotamme innolla tapaamistasi täällä Tango Academy Pasionalissa. 

Leave a Reply