Tango Academy Pasional: Kuinka parantaa tanssia

Jos haluat parantaa tanssia, sinun on omistettava paljon aikaa ja päättäväisyyttä. veneeseen. Sinun tulisi aina pitää myönteisenä ajatusta siitä, että parannus on loputon polku, ja sinun tulisi keskittyä edessänne olevaan tielle. 

On olemassa monia strategioita, joiden avulla voit parantaa tanssia ja lisätä itseluottamusta. Riippumatta taitotasostasi, sinun on oltava valmis oppimaan ja parantamaan liikkeitäsi, tasapainoa ja fyysistä voimaa. Tanssi on taiteen muoto ja sen hallitseminen vie jonkin aikaa. 

Tango Academy Pasional auttaa sinua tulemaan paremmaksi tanssijaksi. Tässä on joitain helppoja vinkkejä, joita voit seurata:

Pidä yhtenäinen harjoitusrutiini

Vaikka olet luonnostaan ​​lahjakas tanssimiseen, sinun on harjoiteltava jatkuvasti, jos haluat tulla paremmaksi tanssijaksi. Aseta harjoitteluohjelma ja noudata sitä uskollisesti. Voit harjoitella peilin edessä tarkkaillaksesi muotoa ja hienosäätää tanssiliikkeitäsi. Edistykseksi sinun on osattava erottaa, mitä on parannettava ja mitä on muutettava.

Pidä taukoja! Älä tyhjennä itseäsi liikaa. Mene helposti ja ole kärsivällinen.

Ota tanssitunteja vakavasti Tanssituntien

ottaminen on ratkaiseva askel tanssin parantamiseksi. Olitpa kokenut tanssija tai aloittelija, tanssinopettajan löytäminen auttaa vahvistamaan tanssitaitojasi ja muistuttamaan sinut perusasioista. Useimmiten tanssituntien ottaminen vie sinut askeleen eteen ikäisistäsi, vaikka et luonnollisesti pärjää tanssissa.

Voit myös löytää aikaa löytää oikea ohjaaja, jos haluat saavuttaa tietyn tavoitteen. Varmista, että tunnet olosi mukavaksi kun harjoittelet heidän kanssaan pitämään asiat mutkattomina.

Hyväksy palautteet

Kun haluat tulla paremmaksi tanssijaksi, sinun ei pitäisi pelätä kritiikkiä. Paras tapa parantaa tanssiliikkeitäsi on pyytää palautetta tanssinopettajalta, luotetulta ystävältä tai kollegalta. Kuuntele aktiivisesti ja ota tärkeät muistiinpanot tanssin yleisen suorituskyvyn parantamisesta.

Palautetta pyytäessään ikäisesi antavat myös positiivista vahvistusta ja kohteliaisuuksia tanssitaidostasi. Tämä lisää luottamustasi ja motivoi sinua harjoittelemaan.

Anna itsellesi levätä

Becoming parempi tanssija ei tarkoita olet overtrain. Tunne kehosi rajat, pidä tauko ja anna lihaksillesi riittävästi aikaa korjata itseään. Muista varata vähintään kaksi päivää lepoaikaan, varsinkin jos olet käynyt intensiivistä koulutusta. Tanssissa suurin työkalu on kehosi, joten sinun on pidettävä siitä hyvää huolta.

Ota tanssitunteja Tango Academy Pasionalin kanssa

Tango Academy Pasionalissa tanssitunnit ja ammattimaiset tanssiopettajat auttavat sinua parantamaan tanssia hetkessä! Toivotamme aloittelijat osallistumaan luokkiin ja opettamaan heille hyödyllisiä tanssitekniikoita. Ota yhteyttä meihin ja varaa tanssitunti!

Leave a Reply