Tango Academy Pasional: Usein kysytyt kysymykset, jotka sinun tarvitsee tietää

Tervetuloa Tango Academy Pasionaliin! Paikka, jossa pyrkivät tanssijat voivat löytää itsensä ja saada parhaansa esiin! Erinomaisen ja monipuolisen ohjaajavalikoimamme avulla voit toteuttaa unelmasi tulla yhdeksi maailman suurimmista tanssijoista. 

Ennen ilmoittautumista muista kuitenkin tutustua useimpiin uusimpien tanssijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin ja katsoa, ​​ovatko vastauksemme auttaneet sinua. 

Miten uudet ja pyrkivät tanssijat aloittavat? 

Yksinkertaisesti menemällä tänne Tango Academy Pasionaliin voit oppia tanssimaan! Sinulla ei tarvitse edes olla aikaisempaa tanssikokemusta ilmoittautuaksesi tänne. Tavoitteenamme on opettaa oppilaillemme, että kaikki voivat tanssia, jossinulla on oikea ohjaaja!

Jokainen teistä sijoitettaisiin luokkiin taitotasosi perusteella, jotta voisit tehdä parhaasi ja oppia tarvittavat oppitunnit taitotason kasvaessa. 

Mitä minun on käytettävä?

Ihannetapauksessa sinun pitäisi käyttää jotain mukavaa, mutta ei liian löysää tai liian tiukkaa. Tämä 

auttaa sinua varmistamaan, että ei ole vaatteita, jotka estäisivät liikkumistasi, etenkin monimutkaisemmissa liikkeissä. 

Seuraavassa on muutamia vaatetusideoita, joita kannattaa harkita: 

  • Sukat Kevyet, jousettomat kengät
  • Joustavat housut
  • Joustava toppi

Onko ilmoittautumiselle ikärajaa? 

Ei. Tämä johtuu siitä, että tanssi, itsensä ilmaisun muoto, on kaikkien ihmisten oikeus. Joten iästäsi riippumatta voit nauttia ja oppia tanssimaan lähettämällä hakemuksen täällä Tango Academy Pasionalissa. Sinun on kuitenkin tärkeää huomata, että sinut sijoitettaisiin luokkiin samanikäisten ja taitotasoisten ihmisten kanssa, jotta voisit suoriutua mukavammin. 

Pitäisikö oppilaiden ottaa kumppani mukaan luokkaan mennessään?

Ei. Kumppania ei tarvita, koska jokaiselle luokan oppilaalle määrätään joka päivä uusi kumppani, jotta he kaikki voisivat oppia hyvin toisiltaan ja tottua tanssimaan eri ihmisten kanssa.

Työskenteletkö eri vammaisten ihmisten kanssa? 

Joo. Meillä on erikoisluokkia, joita opettavat lahjakkaat, eri taitoiset ohjaajamme opettamaan erityistarpeisia opiskelijoita, jotka nauttivat tanssin jännityksestä ja intohimosta. Joten älä lannistu! Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki oppivat tanssimaan. 

Voinko saada kunto tanssin kautta?

Kyllä sinä voit! Koska tanssi on uskomattoman fyysistä toimintaa, johon kuuluu erilaisia ​​monimutkaisia ​​liikkeitä, pystyt tekemään esityksiä, jotka auttavat sinua saamaan kuntoasi ja näyttämään erityisen upealta samalla kun teet sitä. Joten jos haluat olla fyysisesti aktiivinen ja nauttia siitä samalla, kun teet sen, ilmoittaudu tänne Tango Academy Pasionaliin! 

Tarjoaako Tango Academy Pasional erikoiskoulutusta?

Joo! Jos haluat olla taitavampi tanssimaan, tarjoamme edistyneempiä koulutusohjelmia. Näissä erikoiskoulutuskursseissa sinua opettaisivat jotkut alan parhaista tanssijoista, jotta voisit olla parempi kuin koskaan ennen!

Leave a Reply