Tango Academy Pasional: Tanssija olennaiseen ostaa

tarvitset paljon asioita, jotka auttavat sinua esiintymään hyvin harjoituksissa, lämmittelyissä ja kilpailuissa. Näitä esineitä on erilaisia ​​tyylejä ja kokoja, siksi näet usein tanssijoita, jotka kantavat isoja laukkuja. Mikään ei tunnu pahemmalta kuin tietää, että jätit jotain kotiin tai kun unohdit ostaa ne edellisenä päivänä.

Nämä asiat ovat tärkeitä, ja sinun tulisi aina pitää ne laukussa, koska et tiedä milloin tarvitset niitä, varsinkin kun ohjaajat käskevät sinua käyttämään niitä. Lisäksi tanssin tärkeimmät esineet voivat auttaa sinua esiintymään asianmukaisesti, koska ne ovat mukavia ja hyödyllisiä. 

Tämän sanoi, tässä on tanssin olennaiseen tarvitset:

Tanssi kengät

Nomitä genre tanssitunti olet läsnä, sinun täytyy olla sopiva kenkäparin liikkua hyvin ja toteuttaa alalla hyvin. Jos otat tangotunteja, sinulla on oltava kenkäparit, jotka on erityisesti suunniteltu kyseiselle tyylilajille. Naisten kengissä on oltava korkokengät sekä miehillä, vaikka ne eivät olekaan yhtä korkeat kuin naisten.

Lisäksi muille tyylilajeille, kuten baletti, sinun on kirjoitettava balettikengät luokan tasosi mukaan. Saatat tarvita litteitä balettikenkiä tai pointe-kenkiä milloin tahansa, joten tule aina valmistautumaan. 

Ylimääräiset sukkahousut, trikoot ja lämmittelyt 

These asiat ovat lähes aina välttämättömiä jokaiselle genre paitsi hip-hop. Harjoitusten aikana sinun täytyy olla tyytyväinen pukeutuneisiisi, eikä sinulla pitäisi olla mitään lisävarusteita, jotka häiritsevät sinua esiintymisestä. Sukkahousujen, trikoojesi ja lämmittelyvaatteidesi tulisi olla mahdollisimman yksinkertaisia ​​ja selkeitä.

Koska sääolosuhteet ovat arvaamattomat ja studioiden lämpötilat voivat muuttua, ylimääräiset harjoitusvaatteet ovat välttämättömiä. 

Hiusharja, kampa, elastinen siteet, barrettes, nastat ja hiuslakkaa

Muut tärkeät kohdat täytyy olla laukussa ovat hiusharja, kampa, elastinen siteet, barrettes, nastat ja hiuslakka. Monet tanssinopettajat ovat tiukkoja fyysisen ulkonäön suhteen, koska silmiinpistävien vaatteiden lisäksi sinun tulisi myös näyttää ammattimaiselta. 

Hiusten sitominen siististi poninhäntä tai pulla auttaa välttämään häiritsemistä kasvoillesi menevistä hiuksista. Tämä lisää myös pisteitä ammattimaisuuteen ja valmiuteen. 

Pyyhe 

Vaikka sää olisi kylmä, tanssijat hikoilevat edelleen, koska he liikkuvat jatkuvasti ja esiintyvät pitkiä tunteja. Tarvitset pyyhe vieressäsi pyyhkimään hiki pois ja tanssimaan. 

Antiseptiset pyyhkeet ja antibioottivoide

B: nlistaajat, mustelmat ja naarmut ovat väistämättömiä, kun suoritat tai opit koreografiaa. Infektioiden ehkäisemiseksi puhdista alue antiseptisillä pyyhkeillä ja levitä antibioottivoide. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä haavaa puhdistettaessa, joten pidä ne aina valmiina laukussa.

PProtein bar

Dkä tasapainotti pitkiä aikoja voi huonontua energian tasoilla ja tehdä sinusta heikko. Auta parantamaan elinvoimaa ja palaamaan aisteihisi ottamalla purema proteiinipalkkia joka vesitauko, jotta vältät väsymyksen.

Leave a Reply