Kaikkien aikojen parhaat tanssielokuvat, sinun tulisi katsoa

Tanssi on yksi suosituimmista taidemuodoista maailmassa. Historiasta löydät, että tanssi on ilmaisumuoto, joka auttaa ihmisiä kommunikoimaan perinteistään ja uskomuksistaan. Nykyään tanssi on jotain, jota ihmiset tekevät viihteen, kuntoilun ja taiteen parissa, jota on käytetty vuosisatojen ajan. 

Kun sanat eivät riitä, ihmiset käyttävät tanssia ilmaisemaan itseään ja näyttämään tunteitaan muille. Sen lisäksi, että tanssi on inspiroinut ja antanut ihmisille lähtökohdan, elokuvantekijät ovat myös käyttäneet tanssia teemoina elokuvissaan. Täysi-ikäisyydestä musikaaleihin on paljon tanssin innoittamia elokuvia. Haluatko tietää enemmän parhaista tanssielokuvista? Tässä on joitain nimikkeitä, jotka sinun on katsottava!

Shall We Dance (2004),

pääosissa Jennifer Lopez ja Richard Gere, tämä elokuva on yksi parhaista tanssielokuvista, joista nautit. Tämä rom-com-elokuva kertoo Lopezista juhlasalinopettajana, joka opettaa lakimies Gerea tanssimaan. Heidän tandem ja kemia elokuvassa antavat sinulle perhosia ja herättävät mielenkiintosi kokeilla tanssia samanaikaisesti! 

Iloiset jalat 

Mikä on suloisempaa kuin pingviinien yhteisö, joka viettää päivänsä yrittäessään oppia tanssimaan? Tässä Pixarin animaatioelokuvassa pääset ihailemaan arktisen alueen ihastuttavia pingvinejä tanssimaan päivänsä päässä. Vaikka tämä elokuva on täynnä söpöjä pingviinitanssijoita, se käsittelee myös ei-niin söpöjä asioita, kuten ilmastonmuutos ja ilmaston lämpeneminen, ja miten se vaikuttaa ekosysteemiin. Jos olet kevytelokuvien fani, jolla on raskas viesti, Happy Feet on sinua varten. 

Dirty Dancing 

Kun on kyse tanssielokuvista, yksi parhaista elokuvista, joita voit katsella, on Dirty Dancing. Elokuva seuraa Frances Housemanin tarinaa, jolla on kesäsuhde tanssinopettajan Johnny Castlen kanssa. Jos etsit romanttista tanssielokuvaa, joka pyyhkäisee sinut pois jaloistasi, katso Dirty Dancing. 

Musta joutsen 

Natalie Portmanin pääosassa, tämä elokuva on ahdistava mutta lupaava elokuva, joka lähettää vilunväristyksiä selkärankaasi. Musta Joutsen seuraa Ninan, baleriinin tarinaa, joka haluaa saada pääroolin Swan Lake -tuotannossa. 

Skinafreenisistä taipumuksista kamppailevan Ninan heittää reunan yli hänen ylivoimainen äitinsä, ohjaaja ja ystävä, joka osoittautuu myös kilpailijaksi pääroolissa. Jos etsit elokuvaa, joka antaa sinulle jotain ajateltavaa kauan sen jälkeen, kun olet katsellut sitä, kokeile tätä elokuvaa. 

Step Up

Step Up-tähdet ovat Channing Tatum ja Jenna Dewan. Molemmat ovat tanssijoita, jotka harjoittavat erilaisia ​​tanssimuotoja. Dewan, balerina, kamppailee parantamaan ammattitaitoaan, etsii katutanssijana olevan Tatumin apua. 

Tilaa sivumme nyt ja saat päivityksiä tanssitunneistamme Tango Academy Pasionalissa. 

Leave a Reply