Tango-perusliikkeiden hallinta Tango Academy Pasionalilla

Tangovoidaan kuvata kuumaksi, intohimoiseksi ja tarkaksi. Tämä monimutkainen taidemuoto on peräisin Buenos Airesista, Argentiinasta 1800-luvulla. Se on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista tansseista maailmassa, ja se heijastaa alkuperänsä rikas kulttuuri. 

Vaikka se on monimutkainen tanssi, jonka parantaminen kestää vuosia, voit silti oppia perusvaiheet täällä Tango Academy Pasionalissa! Ilmoittaudu luokkaamme oppiaksesi lisää tästä klassisesta argentiinalaisesta tanssista. 

Tangotyyppejä, joita voit oppia, on monia, kuten tango Argentino, juhlasali, suomalainen tango, Uruguayn tango, tango nuevo, vintage tango ja kiinalainen tango. Ennen kuin aloitat näiden monimutkaisten rutiinien oppimisen, sinun on kuitenkin ensin opittava perusasiat. 

Tangokehys Tangon

tekee selväksi kehys, johon tanssijoiden tulisi sijoittaa ruumiinsa. Oikean kehyksen tunteminen voi luoda kauniin siluetin, kun siirryt rytmiin. Kun tanssit klassista tangoa, kehosi tulisi kehystää suljetussa asennossa. Jos olet päätanssija, sinun tulisi sijoittaa oikea kätesi kumppanisi vasempaan lapaluuhun. Oikea kätesi asetetaan sitten kumppanisi sivulle tarttumalla heidän kätensä. Kumppanisi vasen käsi lepää sitten puolivälissä oikealla kädelläsi. 

Sekä sinun että kumppanisi tulisi katsoa sivulle, toisiaan vastapäätä. Selkänne tulisi olla suora ja lyijynä pään tulisi kallistua hieman taaksepäin kehyksestä. Tangokehys saattaa kuulostaa jäykältä, mutta tämä antaa sinun ja kumppanisi luoda tyylikkäitä liikkeitä tanssilattialla. 

Basic tanssin askelia

Tango, lyijy tanssija ja heidän kumppaninsa ovat toistensa peilikuvia liikuttaessa. Tämä luo kauniin ja tyylikkään poljinnopeuden, joka seuraa musiikkia. Sekä sinulle että kumppanillesi on opittava viisi vaihetta. Tässä on vaiheet, joita sinun tulisi noudattaa:

  1. Ensimmäisen liikkeen tekee päätanssija. Jos olet johtava, sinun tulee astua vasen jalkasi eteenpäin, kun kumppanisi astuu taaksepäin oikealla jalallaan. Tämän liikkeen pitäisi edetä hitaasti seuraavaan vaiheeseen. 
  2. Musiikin lyönnin jälkeen astut hitaasti eteenpäin oikealla jalalla, kun kumppanisi peilaa tätä liikettä astumalla taaksepäin vasemmalla. 
  3. Kun vauhti kiihtyy, johdat tanssia ‘keräämällä jalan’. Tämä tarkoittaa, että oikea jalkasi nousee vasemman viereen, ennen kuin astut oikealle siirtymättä vinosti. 
  4. Asiat hidastuvat hieman seuraavassa vaiheessa, jotta liikkeet olisivat tylsempiä ja intohimoisempia. Johtajana vedät vasenta jalkaa kevyesti oikealle, kun kumppanisi heijastaa liikettä hitaasti tarkoituksella. 
  5. Heti sen jälkeen, musiikin lyönnin jälkeen, sinä ja kumppanisi palaat ensimmäiseen vaiheeseen prosessin toistamiseksi. 

Harjoittele tätä rutiinia hitaasti ja kun olet oppinut sen, voit nopeuttaa vauhtia. Muista seurata musiikin rytmiä, jotta ajoitus on täydellinen. Kun olet valmis, ota yhteyttä Tango Academy Pasionaliin ja varaa aikataulusi henkilökohtaiseen tangotuntiin!

Leave a Reply