Starterin opas Argentiinan tangosta

Nykyään keskustellaan edelleen siitä, mistä tango on tullut. Mutta useimmat ihmiset hyväksyvät sen alkaneen 1800-luvun puolivälissä Rio de la Platassa, kun afrikkalaiset orjat Kongosta tuotiin Argentiinaan. Nämä ihmiset asuivat satama-alueilla, missä he vaikuttivat hitaasti paikalliseen kulttuuriin tanssillaan ja musiikillaan. 

Tango ei ole vain yksinomainen tanssina, mutta se on monipuolinen taidemuoto, joka sisältää myös runoutta ja musiikkia – joka perustuu eri kulttuurien vaikutteisiin ja fuusioon.

Syntyessään Argentiinassa yli 100 vuotta sitten, tango jatkaa jännitystä tanssijoiden ja yleisön keskuudessa. Monet ovat rakastaneet sitä ympäri maailmaa innostuneestaan ​​ja jokaisessa liikkeessä ilmaistusta kauniista draamastaan.

Sen oppiminen on todella ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus aloittelijoille. Jos aiot oppia tämän kiehtovan tanssin, Tango Academy Pasional on loistava paikka aloittaa. Tarjoamme luokkia, jotka palvelevat erilaisia ​​taitotasoja. Sinulla ei ehkä ole kokemusta tanssimisesta, mutta voit silti oppia.

Ota yhteyttä suoraan tietääksesi enemmän Argentiinan tangosta ja mitä akatemiamme tarjoaa. Katso lisätietoja yhteydenottosivultamme. Olemme Helsingissä sijaitseva tanssikoulu.

Argentiinalaisesta tangosta

Ennen kuin aloitat tanssitunneille, tässä on joitain asioita, jotka sinun pitäisi tietää siitä. 

Se on kumppanitanssi, jossa mies ottaa johtoaseman ja nainen seuraa. Mutta miesten on silti tuettava ja parannettava kumppaneidensa liikkeitä. Kaikkien tanssien joukossa argentiinalainen tango vaatii tanssijoiden ruumiin olevan lähellä. Se on kävelytanssi, jossa kumppanit improvisoivat lähinnä liikkeisiin. Sosiaaliseksi tanssiksi katsottavien tanssijoiden tulisi pystyä palvelemaan toistensa liikkeitä kunnioittaen toisia tanssilattialla.

Argentiinalainen tango on pohjimmiltaan tanssi, joka ilmaisee miehen ja naisen intohimoisen halun. Sen ydinperusta on ihmisen peruskokemukset ja tarinat.

Asiantuntijavinkkejä

tangon tanssimisesta tangon tanssimisessa on pidettävä mielessä kolme asiaa – painosi, vartalo ja jalat. Nämä saattavat tuntua vähäpätöisiltä, ​​mutta tietäen kuinka pitää oikea asenne ja miten liikuttaa jalkojasi, voit näyttää hyvältä tanssilattialla. 

  1. Rintakehäsi johtaa. 

Ylävartalosi on opas, kun taas loppu alakehosi seuraa. Mies käyttää heidän harteitaan sekoittamaan kumppaninsa haluamaansa suuntaan. He ovat myös vastuussa kahdeksan ja käännöksen peruskuvan aloittamisesta.  

  1. Painosi tulisi olla jalkojesi edessä. 

Pidä rintaasi eteenpäin ja nosta kylkiluut. Liikkuessasi painon luonnollinen siirtyminen ohjaa jalkojasi. 

  1. Kuvittele, että jalkasi tarttuvat lattiaan. 

Tangon jalkatyö on ratkaisevan tärkeää ja se ilmaisee suoraan tanssin intohimoa ja halua.

Ota ensimmäinen askel oppiaksesi argentiinalaisen tangon Tango Academy Pasionalissa.

Leave a Reply