Syksyn 2015 Uudet Alkeiskurssit- New Beginner Courses in Autumn 2015

Nyt on aika aloittaa uusi harrastus ! Argentiinalaisen tangon alkeiskurssilla pääset hyvin tutustumaan tyylikkääseen, intohimoiseen ja mukavaan tanssilajiin. Kurssilla opetetaan seuratanssina tanssittavaa tangoa, ja se sopii kaikille, kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssitaitoa. Voit tulla oman parin kanssa tai ilman paria. Varusteiksi riittää mukavat vaatteet ja sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Opettajina Hernan Ohaco ( Arg ) ja Kaisa Saarinen, opetus englanniksi ja suomeksi.

Argentiinalaisen tangon alkeiskurssit

Maanantaisin alkaen 7.9 alkaen Astoria sali Iso Roobertinaktu 14

Torstaisin alkaen 3.9 Balderinsali Aleksanterinkatu 12 3 krs

Hinta:

8 kerran kortti 80eur ( 10e/ h ), kortin voi ostaa myös puoliksi parin kanssa ja käy kaikilla tunneilla

Yksittäinen tunti 15 eur/krt

Lisätietoja ja pasional.fi@gmail.com

+358449590077