Private tuition in different locations

Jos haluat edistyä nopeammin, saada enemmän henkilökohtaista palautetta, ryhmätuntien aikataulut eivät sovi tai vain koet yksityisopetuksen sinulle paremmaksi muodoksi oppia, ota yhteyttä. Yksituistunnit sopivat niin aloittelijoille kuin edistyneille tanssijoille. Voit joko varata viikkotunnin tai ottaa yksityistunteja silloin tällöin. Tunti kestää 60 min ja sen sisältö sekä harjoitukset suunnitellaan yksilöllisesti. Tunnit voit ottaa yksin tai tanssiparin kanssa. Kysy lisää tai varaa tunti: kaisayhernan.tango@gmail.com

If you want to progress faster, get more personalized feedback, if group lessons schedules do not fit in your schedule, or you just simply find private teaching better for your learning, you can book individual lessons. Private lessons are suitable for both beginners and advanced dancers. You can book a weekly lesson or take a private lesson from time to time. The duration is 60 minutes, and the content and exercises are individually tailored. You can take the lesson by yourself or with a dance partner. Contact for more info and booking : pasional.fi@gmail.com
mariapose