Summer Classes 2015

Hyvät tango-oppilaat ja ystävät, Meillä on ilo avata argentiinalaisen tangon kesäkausi Helsingissä, luvassa on paljon yllätyksiä ja hienoja tapahtumia. Tällä hetkellä haluaisimme erityisesti kutsua sinut seuraaville kesän kursseille: Aloittelijat Ma 18-19 ja to 17-18 Balderinsali, Aleksanterinkatu 12 Ensimmäisen kahdeksan tunnin aikana ymmärrät Argentiinalaisen tangon improvisoivan luonteen ja kehität taitojasi tasapainon, parin välisen yhteyden, sosiaaliset etiketin suhteen ja opit tyypillisimmät Tango Salon-elementit. Voit tulla oman parin kanssa tai ilman, kurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Hernan Solo Tango- tekniikkatunti Tiistaisin 20.00 Baila Baila, Eerikinkatu 27 Keskittyy sinuun tanssijana ja valmistelee kehon optimaalisen kokemukseen tanssiin partnerin kanssa. Kaikille sopivia ja yksinkertaisia ohjeita luoda omia liikkeitä ja kuvioita, jotka auttavat sinua tanssimaan paremmin. Etsitään ja luodaan uusia liikkeitä. Kurssille ei tarvita paria. Jatko / Jatko-edistyneet Mon 19-20, 20-21, to 18-19, 19-20 Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 Kurssin etenee dynaamisesti ja soveltuu niille, jotka haluavat ottaa askeleen eteenpäin tangon maailmassa. Teemat vaihtelevat Tango Salon, Tango Nuevo, Milonga ja TangoValssi. Kurssit edellyttävät alkeiskurssin käymistä/ perusteiden hallintaa. Lämpimästi tervetuloa oman parin kanssa tai ilman.

Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27 (1. & 7.6.), Balder-sali, Aleksanterinkatu 12 (15.6.-27.7.)

Tervetulua!ba001